Sve je spremno za norijadu u Samoboru!

15. svibnja 2019.
Komentari isključeni
1.002 Pregleda

Norijada će se ove godine u Samoboru održati 22. svibnja, a organizator je Klub učenika i studenata grada Sambora. Proslava započinje neizostavnom paradom kroz grad koju će predvoditi party kamion na kojem će nastupati DJ Mike & Me. Parada kreće ispred samoborskih srednjeih škola u 10:30 sati , zatim dolazi do Trga kralja Tomislava gdje će maturanti pozdraviti sve prisutne uključujući i predstavnike gradske vlasti te će se tamo neko vrijeme i zadržati. Nakon trga kreće se prema parku ispred centra za mlade Bunker. Tamo maturante očekuje već pripremljena pozornica i DJ Sasha Barthezz. Priređen je raznolik glazbeni program kako bi se udovoljilo svačijem glazbenom ukusu. Proslava ovogodišnje norijade će trajati do 19 sati.

Voda i sendviči biti će kao i svake godine osigurani za maturante. Tijekom cijele proslave bit će prisutni redari te liječnik u slučaju potrebe za medicinskom intervencijom.

Pozivaju se maturanti da u što većem broju dođu na norijadu te da se dobro zabave, ali i pripaze na sebe i svoje prijatelje.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.