Oldtimeri ponovno u Samoboru !

11. svibnja 2019.
Komentari isključeni
746 Pregleda

Oldtimer klub Samobor u nedjelju, 12. svibnja organizira 22. međunarodni susret vlasnika starodobnih vozila, koji je ujedno i 10. Memorijal Josipa Burice. Već od 8 sati ujutro sudionici će se okupljati na starom autobusnom kolodvoru u Samoboru, a poslije 11 sati kreću organizirano u koloni prema Jastrebarskom i to sljedećom trasom: Gajeva, Kompareova, Mlinska, Zagrebačka, Perkovčeva, Langova, Mirnovec, Mala Rakovica, Kladje, Galgovo, Pavučnjak i dalje starom karlovačkom prema Jaski gdje će posjetiti Sajam jagoda i pjenušaca.

Oko 13 sati sudionici susreta nastavljaju vožnju prema Ozlju gdje će razgledati Stari grad Ozalj i tamošnje Etno selo. Svečani ručak uz podjelu nagrada i zahvalnica predviđen je u restoranu Lav od 16 sati, a organizirani povratak sudionika prema Samoboru planiran je oko 18 sati. Kotizacija za vozača iznosi 200, a za suvozača 150 kuna, u što su uključeni hrana i piće, materijali, pločice i zahvalnice.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.