Traži se počinitelj teškog tjelesnog ozljeđivanja

10. svibnja 2019.
Komentari isključeni
844 Pregleda

U ponedjeljak, 25. ožujka 2019. godine oko 16 sati i 30 minuta u Zagrebu, na Radničkoj cesti 202, od strane NN počinitelja počinjeno je kazneno djelo teškog tjelesnog ozljeđivanja iz članka 118. stavak 1. Kaznenog zakona.

Policija je objavila fotografije muškarca kojeg potražuje, a za kojeg se pretpostavlja da je počinitelj tog kaznenog djela. Muškarac je visine oko 180-185 cm, starosti oko 25-30 godina, mršavije tjelesne građe, ispijenog i obrijanog lica, tamnih očiju, na glavi je nosio kapuljaču od gornjeg dijela trenirke tamne boje i bio je odjeven u tamne hlače.

Građne pozivaju da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr, a to mogu učiniti i anonimno.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.