Akrobatski rock’n’roll u Velikoj Gorici

10. svibnja 2019.
Komentari isključeni
658 Pregleda

Akrobatski rock’n’roll klub “Gorica” u suradnji sa Hrvatskim rock’n’roll savezom organizira 28. Prvenstvo Hrvatske u akrobatskom rock’n’roll-u, i to u subotu 11. svibnja u dvorani Srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici.

Nastupit će više od 600 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske čie će izvedbe ocjenjivati međunarodni suci. Ovo je natjecanje najvažnije u godini, i donosi najveći broj bodova za formiranje reprezentacije Hrvatske, te sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima.

Prvenstvo počinje prednatjecanjem u 11 sati, a u večernjem programu od 19 sati, svoje atraktivne programe izvode parovi i formacije koji su visoko pozicionirani na međunarodnim rang listama.

Priredba je zamišljena kao jedinstveno plesno i glazbeno iskustvo, koja će gledateljima približiti taj atraktivan sport i upotpuniti sportsko-kulturni program Velike Gorice.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.