Novo okupljanje oldtimera u Samoboru

9. svibnja 2019.
Komentari isključeni
681 Pregleda

Oldtimer klub Samobor organizira u nedelju 12. svibnja 22. međunarodni susret vlasnika starodobnih vozila, koji je ujedno i 10. Memorijal Josipa Burice.

Već od 8 ujutro sudionici će se okupljati na starom autobusnom kolodvoru u Samoboru, a poslije 11 sati kreću organizirano u koloni prema Jastrebarskom i to slijedećom trasom: Gajeva, Kompareova, Mlinska, Zagrebačka, Perkovčeva, Langova, Mirnovec, Mala Rakovica, Kladje, Galgovo, Pavučnjak i dalje starom karlovačkom prema Jaski gdje će posjetiti Sajam jagoda i pjenušaca.

Oko 13 sati sudionici susreta nastavljaju vožnju prema Ozlju gdje će razgledati Stari grad Ozalj i tamošnje Etno selo.

Svečani ručak uz podjelu nagrada i zahvalnica predviđen je u restoranu Lav od 16 sati, a organizirani povratak sudionika prema Samoboru planiran je oko 18 sati.

Kotizacija za vozača iznosi 200, a za suvozača 150 kuna, u što su uključeni hrana i piće, materijali, pločice i zahvalnice.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.