Najnovije

Tri medalje za tri borca

8. svibnja 2019.
Komentari isključeni
386 Pregleda

Otvoreni Matsushima kup Poljske ove je godine okupio natjecatelje iz Estonije, Bjelorusije, Rusije, Ukrajine, Poljske i Hrvatske. Hrvatski kyokushinkai savez na ovome su natjecanju predstavljali članovi hrvatskog ogranka ove organizacije iz svetonedeljske Domenice, Mateo i Alen Ćosić te Bruno Stojanović. Mateo je osvojio drugo mjesto u kategoriji starijih kadeta +50 kg, njegov brat Alen u istoj kategoriji bio je treći, dok je Bruno zaslužio plasman na drugo mjesto u kategoriji starijih juniora +70kg.

Na naslovnoj fotografiji: hrvatski tim u društvu shihana Romana Kucfira, britanskog branch chiefa, shihana Klausa Rexa, danskog branch chiefa i predsjednika Europske Matsushima organizacije, Sergeya Lukyanchikova, ukrajinskog branch chiefa i dopredsjednika Europske organizacije te Miroslawa Jurowczyka, poljskog branch chiefa, domaćina Otvorenog Matsushima kupa Poljske 2019

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.