Šetnja nogometnim i rukometnim terenima te novim sportskim parkom u Samoboru

8. svibnja 2019.
Komentari isključeni
975 Pregleda

U prvom dijelu ovog Športofona sve je bilo u znaku nogometne bubamare jer smo se u prvom redu pozabavili završnicom prvenstvene sezone u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi – središte Samobor, čiji su članovi nogometaši Samobora i Save iz Strmca.

U nastavku smo “otplovili” u rukometne vode, do stručnog stožera Rukometnog kluba Rudar, momčadi koja se, nažalost, oprašta od nastupa u Premijer ligi i vraća u Prvu B hrvatsku ligu. O tome smo razgovarali sa sportskim direktorom kluba, Darijom Gaćom (na naslovnoj fotografiji).

Nakon toga naš je sugovornik bio neumorni sportski radnik, a nekad i slavni hrvatski rukometaš, Igor Kos (na slici gore), koji preuređuje sportski park kod Osnovne škole Bogumila Tonija i njegovu ponudu diže na znatno višu razinu.

Emisiju smo završili nastavkom pregleda nogometnih rezultata, ovaj put u Jedinstvenoj županijskoj i Prvoj županijskoj ligi – zapad.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.