Zbog rekonstrukcije vodovoda u Rudama na snagu stupa privremena regulacija prometa!

7. svibnja 2019.
Komentari isključeni
1.581 Pregleda

Zbog izvođenje radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda u naselju Rude, u periodu od 13. svibnja do 18. svibnja na snazi će biti privremena regulacija prometa. Promet na dionici Samobor – Rude bit će zatvoren za sav promet motornim vozilima u vremenskom intervalu od 8 sati do 17 sati. Investitor radova je Vodoopskrba i odvodnja Zagreb, a radove izvodi Sken Mont.

Obilazan pravac je preko Cerja Samoborskog. Radi zatvaranja prometnica u mjestu Rude, prijevoz putnika na autobusnoj liniji 143 SAMOBOR – RUDE – BRASLOVJE – RUDE – SAMOBOR, u navedene dane obavljat će se izmijenjenom trasom, svakodnevno u razdoblju od 08 do 17 sati.

Prometovanje autobusne linije odvijat će se na sljedeći način:
Redovni autobusi će prometovati po voznom redu od AK Samobor do križanja Rudarske ceste i prometnice za Palačnik. Drugi će autobus biti stacioniran u mjestu Rude te će prevoziti putnike od Križanja ulice Rude s prometnicom za Cerje, kod kućnog broja 32. Isti će prevoziti putnike dalje do Ruda, Braslovja i obrnuto.

Prijevoznik i izvođač radova osigurat će putnicima koridor za prijelaz između dva autobusa. Vozači i putnici se mole za strpljenje.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.