Rea Ivanic i Martin Srića pobjednici Bunker Acoustica

7. svibnja 2019.
Komentari isključeni
923 Pregleda

U Centru za mlade protekle subote, 4. svibnja, održano je glazbeno natjecanje Bunker Acoustic, odnosno natjecanje “Instrument + glas” te Revija najmlađih pjevača. Kandidati su nastupili pred publikom i žirijem u kojem su bili diplomirana akademska pjevačica i glazbena producentica na HRT-u Margareta Mihalić, pobjednica najljepšeg glasa Hrvatske 2015. i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2016. Nina Kraljić, profesor i voditelj vokalnog sastava Singrlice Tomislav Jozić te diplomirani pedagog i gitarist te umjetnički ravnatelj Omiš guitar festa Neno Munitić.

Prema ocjeni stručnog žirija pobjednici u kategoriji “Instrument + glas” su Rea Ivanic i Martina Srića s autorskom pjesmom “Jesi li ikad”, drugo mjesto osvojili su Ema Kurtović i Petar Deverić
s pjesmom Nine Simon: Feeling good, a treće mjesto osvojili su Tomislav Gajski i Stela Parađžik
koji su izveli pjesmu Daft punka: Get lucky.

Natjecatelji mlađi od 16 godina predstavili su se na Reviji najmlađih pjevača s jednom pjesmom uz instrumentalnu pratnju ili matricu, a pobjednica te kategorije je
devetogodišnja Tamara Kuser koja je otpjevala “Dvije zvjezdice” od Tajči.

Nagradu publike osvojila je Magdalena Kipson s autorskom pjesmom” Iluzija”.

Prije nastupa i tonske probe održana je skupna Radionica pjevanja s Ninom Kraljić, a nakon natjecanja koncert je održao mladi uspješni glazbenik Matija Cvek.

Fond nagrada iznosio je 10 tisuća kuna, a Rea Ivanic i Martin Srića, dobili su uz novčanu nagradu snimanje pjesme u profesionalnom studiju Podmornica.

Foto:Facebook Bunker

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.