Pregršt gimnastičkih medalja za Samoborke s Aton kupa

6. svibnja 2019.
Komentari isključeni
1.466 Pregleda

Gimnastičarka GK Samobora Ema Trogrlić osvojila je u subotu zlato u pojedinačnoj konkurenciji 3. razreda na 9. Aton kupu održanom u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću.

Ekipa 3. razreda u sastavu: Vita Ćebić, Marta Koletić, Ema Trogrlić, Iva Bulat, Klara Frklić i Korina Maros osvojila je 3. mjesto, a ekipna bronca pripala je i ekipi 4. razreda u sastavu: Anja Musović, Nina Tašner, Franka Štrbac, Eva Bošnjak i Petra Vuković.

Srebro su u Samobor donijele gimnastičarke 1. razreda: Lana Runtas, Laura Štrkalj, Vita Vrzić, Klara Hršak, Ilaria Visić i Sara Štabi, a srebro je osvojila i Iris Burić, gimnastičarka 2. razreda. Zajedno s njom nastupala je i Ana Kralj.

Maya Mosimann, Gabriela Kamenčić, Vivian Fabekovec, Sandra Šogorić, Ida Dražić, Lara Hanzalek i Una Jelinić činile su ekipu 5.-8. razreda i zauzele 4. mjesto.

Na natjecanju je nastupilo više od 400 natjecatelja iz cijele Hrvatske, a boje Gimnastičkog kluba Samobor branilo je 26 gimnastičarki od 1. do 8. razreda.

Novo natjecanje očekuje ih već za dva tjedna u Rijeci na Morčić kupu.

Martina Bublić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.