Uređenje pješačkih staza za veću sigurnost građana

2. svibnja 2019.
Komentari isključeni
661 Pregleda

Grad Samobor i samoborski Komunalac rade na održavanju gradskih prometnica i uređenju pješačkih staza kako bi se povećala sigurnost pješaka.

Saniran je tako dio pješačke staze u Gajevoj ulici i pješačka staza u Starogradskoj ulici, što je izveo samoborski Komunalac.

Završeni su i radovi na izgradnji pješačke stzae u Ulici Bistrac u Lugu Samoborskom, a uslijedit će i završetak radova u Podokićkoj ulici u Klakama i u Ulici Ratka Buzine na području gradske četvrti Giznik-Anindol.

Za desetak dana kreće i rekonstrukcija Ulice kralja Petra Krešimira IV. nakon što su gradski vijećnici dali suglasnost za sklapanje ugovora o radovima s ekonomski najpovoljnijom ponudom tvrtke Davor inženjering iz Zagreba. Posao je vrijedan blizu milijun kuna s uključenim PDV-om.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.