Uz strip junake obilježena Noć knjige u Bregani

18. travnja 2019.
Komentari isključeni
805 Pregleda

Noć knjige jučer je obilježena u knjižnici Osnovne škole Milana Langa u Bregani. Učenici su mogli uživati u prekrasnoj izložbi stripovskih likova slavljenika, čitanju stripova i knjiga, radionici izrade stripova te kvizu znanja o stripovima koje su upoznali u knjižnici.

Za tu je prigodu asistentica Maja Đurđica Halambek uz pomoć kuharice Mirjane Bencalić izradila predivne likove: Popaja i Olivu, javnosti već poznatog Gargamela, a posebno je oduševljenje izazvao Broj 1 iz poznatog stripa Alan Ford. Tako su se mnogi učenici prvi put susreli s novim junacima, a knjižnicu su napustili kasno navečer.

Uz druženje, grickalice i sokove, učenici su imali priliku predstaviti svoje najdraže knjige te pročitati najdraže ulomke iz knjige, dok su učenici mlađeg uzrasta jedni drugima čitali slikovnice. Vjerujemo da su se svi okupljeni lijepo zabavili te se veselimo idućem susretu – poručuju iz školske knjižnice.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.