Lovro Broketa izabran za predsjednika Savjeta mladih grada Samobora

18. travnja 2019.
Komentari isključeni
991 Pregleda

Nakon što je Gradsko vijeće 28. ožujka donijelo Zaključak o izboru članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Samobora, 17. travnja u Centru za mlade Bunker održana je i 1. konstituirajuća sjednica novog 6. saziva Savjeta mladih.

Sjednicom je do izbora predsjednika Savjeta mladih predsjedavao predsjednik Gradskog vijeća, Miran Šoić koji je pozdravio sve nazočne, upoznao ih sa savjetodavnom funkcijom tijela i zaželio puno sreće u trogodišnjem mandatu.

Dobrodošlicu članovima u novi saziv zaželjeli su zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković  i pročelnik za društvene djelatnosti Juro Horvat koji su također mladima poručili da budu inovativni, kreativni i aktivni kako bi uspješno implementirali svoje ideje.

Nakon kratkog predstavljanja svih članova, za predsjednika je izabran Lovro Broketa, a za zamjenika predsjednika Marko Jović.

Savjet mladih čini devet članova u dobi od 17-28 godina s prebivalištem u Samoboru.

Članovi su:
 
1. Emanuel Baltić
 
2. Ana Biondić
 
3. Matijas Bišćan
 
4. Lovro Broketa
 
5. Daniel Cvetković
 
6. Marko Jović
 
7. Jan Matović
 
8. Laura Štrlek
 
9. Marko Vucković
 
Zamjenici članova su:
 
1. Vesna Stanić
 
2. Jelena Matešić
 
3. Filip Mehmetović
 
4. Borna Gluckselig
 
5. Antonio Bišćan
 
6. Tin Živković
 
7. Ivo Gašić
 
8. Stjepan Gluščić
 
9. Nina Matea Lisek
 

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.