SamoPles Fest okupio oko 1 500 plesača!

16. travnja 2019.
Komentari isključeni
398 Pregleda

Proteklog vikenda u našem je gradu održan SamoPles Fest u sklopu kojeg je plesalo oko 1500 plesača iz Hrvatske i Slovenije.

Plesni festival je i ove godine okupio djecu i mlade koji se bave raznim plesnim stilovima od baleta, povijesnih plesova, suvremenog plesa i jazza, pa sve do urbanih plesnih stilova, breakdance-a i hip hop-a.

SamoPles Fest se i ove godine sastojao od tri posebna događanja; SamoPles revija plesa, SamoPles Battle-ovi i SamoPles Dance Challenge plesno natjecanje za grupe i formacije.

Cijeli je događaj obilježila prijateljska atmofera, sreća i radost malih i velikih plesača i sklapanje novih prijateljstava i druženje na zdravi način, kroz ples. Ipak, bilo je tu i natjecateljskog duha, te osvojenih pehara i medalja.

Moramo spomenuti pobjednike SamoPles Battleova iz juniorske kategorije Bboy Jaki i Filip C.Flow i seniorske kategorije Bboy Entoni i Mia.

Na SamoPles Dance Challenge-u za najbolju koreografiju natjecanja proglašena je Hide and seek Plesni studio St.Art iz Karlovca, a nagradu za najbolji kostim osvojile su plesačice koreografije “Romski ples” plesnog studia Venera iz Vukovara.

Plesni klub Point glavni je organizator SamoPles Fest već četvrtu godinu zaredom, te festival se svake godine sve više širi i postaje sve veći , te postavlja Grad Samobor na plesnu kartu Hrvatske.

Foto: Tina Kadoić

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.