Ivan Terihaj izborio broncu!

15. travnja 2019.
Komentari isključeni
323 Pregleda

Hrvatska nacionalna selekcija je proteklog vikenda nastupila na jednom od najstarijih turnira u Europe, 48. Zlatnom pojasu Čačka na kome je sudjelovalo 1200 natjecaelja iz čak 24 države. U sklopu hrvatske karate delegacije nastupilo je i četvero samoborskih karateka koji su u Čačku branili boje Hrvatske.

Najuspješniji je bio Ivan Terihaj koji je nastupio u konkurenciji kadeta do 63 kg te pokazao vrlo dobar karate koji mu je u konačnici osigurao i brončanu medalju. Ivan je briljirao i pokazao pravu vrijednost samoborskog karatea.

Magdalena Šuflaj, Paula Šogorić i Dino Šimunec su nastupili u konkurenciji juniorki tj.juniora , ali nisu se uspjeli domoći postolja. Treba napomenuti da je Dino poduže vrijeme bio van tatamija radi bolesti tako da mu je ovaj turnir bio prvi nakon siječanjskog osvajanje naslova na Grand Prix Croatia. Magdalena i Paula su imale odličan nastup, ali na žalost ne dovoljno dobar za kvalitetniji rezultat u ovako jakoj konkurenciji – izvijestili su iz Karate kluba Samobor.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.