Salame ocijenjene – nagrade slijede

12. travnja 2019.
Komentari isključeni
529 Pregleda

Značajnu turističko-gastronomsku priredbu, Samoborsku salamijadu, sutra, u subotu, 13. travnja u 20 sati u Sportskoj dvorani Samobor, i ove će godine posjetiti brojni uzvanici iz zemlje i inozemstva, a natjecanje se odvija u četiri osnovne kategorije: Domaći proizvođači – hobisti, Međunarodna konkurencija, Domaći uzgajivači svinja i Posebna kategorija, u koju ulaze svi neobični i specifični suhomesnati proizvodi iz Hrvatske i obližnjih zemalja. Najboljima će organizator, Udruga zlatna šajba, podijeliti Velike zlatne šajbe, dok će niže rangirani zaslužiti zlatne, srebrne i brončane šajbe.

Dan poslije, u nedjelju, 14. travnja, od 10 do 13 sati, u sklopu Samoborskog proljetnog sajma na Trgu, pod Danom otvorenih vrata Udruge Zlatna šajba, “šajberi” će nuditi salame na degustaciju.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.