Od srednjoškolske rekreacije preko rukometa i košarke do europskog karatea

3. travnja 2019.
Komentari isključeni
418 Pregleda

Budući da je pod pokroviteljstvom Samoborskog športskog saveza započeo novi ciklus besplatnog rekreativnog vježbanja za samoborske srednjoškolce, prva gošća naše emisije bila je voditeljica projekta u FitnessOF centru u Samoboru Dina Balić.

Nakon toga posvetili smo se ovogodišnjem Europskom prvenstvu u karateu na kojemu su naša muška reprezentacija ekipno te njezini članovi Ivan i Anđelo Kvesić (na naslovnoj fotografiji) pojedinačno osvojili bronce. O dojmovima iz Španjolske Guadalajare razgovarali smo s članom izbornog stožera muške i ženske selekcije, našim sugrađaninom Davorom Mrzakom (na gornjoj fotografiji kranji lijevo).

Zatim nam je gost bio sportski direktor i trener u Rukometnom klubu Rudar, Darijo Gaća (na slici gore), koji je govorio o izgledima seniorske momčadi za ostanak u Premijer ligi.

Na kraju smo se u razgovoru s trenerom prve momčadi Košarkaškog kluba Samobor, Marinom Sedlarom (na gornjoj fotografiji), osvrnuli na završetak natjecateljske sezone u Drugoj ligi centar i predstojeće kvalifikacije samoborskih košarkaša za popunu Prve lige.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.