Uskrsnice od 150 kuna za umirovljenike i nezaposlene u Svetoj Nedelji

2. travnja 2019.
Komentari isključeni
616 Pregleda

Jednokratne naknade umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom uskrsnih blagdana, tzv. uskrsnice u iznosu od 150 kuna dodjeljivat će i Grad Sveta Nedelja. Odlukom gradonačelnika Daria Zurovca, pravo na uskrsnice imat će osobe s prijavljenim prebivalištem na području grada Svete Nedelje koje primaju osnovnu mirovinu (bez dodataka) do 2.501 kune, dok će nezaposleni svoj status morati dokazti podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hatskog zavoda za zapošljavanje.
Isplata će se obavljati u zgradi “stare pošte” u Svetoj Nedelji, Marijana Stilinovića 7, od ponedjeljka, 08. travnja do petka 19. travnja i to ponedjeljkom od 9 do 16,30 sati, utorkom, srijedom i četvrtkom od 9 do 15 sati, a petkom od 9 do 12 sati. Naravno, osim na dane blagdana i neradne dane.
Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska mirovine za mjesec veljaču/ožujak ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za ta dva mjeseca odnosno Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.