Županija pomaže izgradnju i održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture

25. ožujka 2019.
Komentari isključeni
407 Pregleda

Zagrebačka županija uputila je javni poziv gradovima i općinama na svom području za dodjelu 10,2 milijuna kuna nepovratnih sredstava za financiranje ili sufinanciranje izgradnje i održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2019. godini. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga.

Opći cilj programa izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture je poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja prometne infrastrukture, vodoopskrbe i zbrinjavanja otpadnih voda te razvoj cjelovitog sustava gospodarenja otpadom. Zagrebačka županija sudjelovat će u sufinanciranju prijavljenog programa ili projekata s najviše do milijun kuna.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se na web stranici Zagrebačke županije.

(fotografija je ilustrativna)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.