Uz Leona Lučeva artikulirali emocije

25. ožujka 2019.
Komentari isključeni
787 Pregleda

Volonterski centar “Kad bi svi…” i samoborski Bunker ugostili su prošli vikend poznatog hrvatskog glumca i scenskog pedagoga Leona Lučeva koji je za mlade polaznike održao trodnevnu radionicu artikulacije emocija. Mladi Samoborci, većinom članovi amaterskog kazališta Pax, imali su po drugi put u dvije godine priliku družiti se s poznatim glumcem i scenskim pedagogom.
Cilj radionice je suočavanje s vlastitim emocijama te oslobađanje emocija i potencijala kroz različite vježbe. Radionica je namijenjena svima koji su suočeni s izlaganjem u javnosti i koji pri tom ponekad osjećaju nelagodu.
– Najveća blagodat ove radionice spoznaja je da sve ono što se podiglo iz dubine smije biti, bez da to označimo kao dobro ili loše, kao i spremnost da sve to prihvatimo i da zagrlimo svoju ogoljenost. Svaka radionica je različita onoliko koliko je drugačija okupljena grupa, zato svaka pruža novo iskustvo, vodi nas na jedinstveno putovanje suočavanja s našom savršenošću koja je, zapravo, oduvijek tu u nama samima.
Radionica je, zahvaljujući potpori Zagrebačke županije, za sve mlade sudionike bila besplatna.
foto: V. Jelinčić

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.