Počinje nova sezona Škole trčanja

21. ožujka 2019.
Komentari isključeni
355 Pregleda

Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove godine organizira Školu trčanja koja počinje sutra, u petak, 22. ožujka, a završava organiziranim odlaskom na utrku u Ljubljani krajem listopada. Namijenjena je potpunim početnicima i rekreativcima koji već imaju nekog iskustva u trčanju, ali nikad nisu sustavno i organizirano trenirali pa bi uz stručnu pomoć htjeli podići svoje trčanje na višu razinu ili se pripremiti za svoju prvu utrku.

Treninzi Škole trčanja Samobor u proljetnim i ljetnim mjesecima održavaju se na atletskom stadionu u bivšoj vojarni Taborec, kao i u Park šumi Tepec-Anindol, iznad Vugrinščaka.

Ove godine Škola trčanja započinje uvodnim sastankom, sutra u 19 sati u dvorani Udruženja umirovljenika Samobora u Kompareovoj 5. Nakon toga će biti održana tri inicijalna treninga, u ponedjeljak, 25., srijedu, 27. i petak, 29. ožujka. Treninzi škole trčanja službeno započinju u ponedjeljak, 1. travnja i održavat će se svaki tjedan do kraja listopada, ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19 sati.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.