Odvoz glomaznog otpada – po narudžbi

21. ožujka 2019.
Komentari isključeni
924 Pregleda

Krupni, odnosno glomazni komunalni otpad u 2019. godini odvozit će se s lokacije građana – korisnika javne usluge po prethodno ispunjenom zahtjevu u razdoblju od 1. travnja, pa do 30. rujna. Mogućnost besplatnog odvoza krupnog komunalnog otpada korisnici mogu koristiti jedanput godišnje, a količina glomaznog otpada koja se može besplatno predati u sklopu javne usluge na lokaciji korisnika iznosi 5 prostornih metara.

Narudžba kontejnera obavlja se ispunjavanjem zahtjeva, koji korisnici mogu preuzeti na službenoj internetskoj stranici Komunalca ili na Info pultu tvrtke. Ispunjene zahtjeve potrebno je dostaviti osobno na Info pult, poštom na adresu Ulica 151. samoborske brigade Hrvatske vojske 2, Samobor ili na e mail upiti@komunalac-samobor.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.