Počinju prijave za Noćnu utrku grada Samobora

20. ožujka 2019.
Komentari isključeni
556 Pregleda

Tradicionalna Noćna utrka grada Samobora zaživjela je unazad nekoliko godina u sasvim novom ruhu. Utrka koju su nekad trčali školarci danas je prava gradska utrka koja povezuje sport i ljepote Samobora.

Utrku organizira Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, na inicijativu Grada Samobora i Samoborskog športskog saveza, a već u prvoj godini njenog povratka na gradske ulice, Noćna utrka izazvala je oduševljenje sudionika i posjetitelja koji na taj način upoznaju naš grad.

58 izdanje Noćne utrke grada Samobora održat će se u petak, 24. svibnja, s početkom u 19 sati, sa startom i ciljem na Trgu kralja Tomislava.

Utrka je posvećena  prof. Josipu Leopoldu, utemeljitelju ove i brojnih drugih sportskih manifestacija u Samoboru.

Trče se dvije utrke, na 5 i 10 kilometara, kroz samo središte grada, uz posebnu regulaciju cestovnog prometa, a zbog velikog zanimanja broj sudionika ograničen je na 1000, odnosno 500 u svakoj konkurenciji.

Sve informacije o utrci i prijavama dostupne su na www.stotinka.hr, a rok za prijave i uplate je do 14. svibnja.

Poticaj za sudjelovanje svakako je i kvalitetna dry fit sportska majica s logom „Volim Samobor“ koja je postala prepoznatljiva na svim utrkama diljem Hrvatske i izvan njenih granica.

Ne propustite priliku, prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto na 58. Noćnoj utrci grada Samobora!

Upoznajte Samobor i uživajte u sportu i druženju!

Sve informacije potražite na:

https://www.facebook.com/events/349167715940835/

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.