10 medaljaša među mladim samoborskim karatekama

20. ožujka 2019.
Komentari isključeni
699 Pregleda

Na 11. Bushido kupu prijateljstva, održanom 17. ožujka u Sportskoj dvorani Pešćenica, Karate klub Samobor bio je vrlo uspješan i osvojio 10 medalja, 3 srebra i 7 bronci. Natjecanje je okupilo 664 natjecatelja iz 71 kluba i 4 države.

Među najuspješnijima bila je samoborska cicibanka Emma Fresl koja se nakon četiri pobjede i jednog poraza ovaj put morala zadovoljiti srebrnom medaljom. Medalju istoga sjaja osvojila je i odlična Simona Szel u kategoriji mlađih kadetkinja B, a isto je pošlo za rukom i borbašici Niki Čabaj u kategoriji mlađih učenica -36 kg.

Brončana odličja svojim su odličnim nastupima osvojili Andrija Vuksanović (mlađi učenici), Nina Šunjić (mlađe učenice), Patrik Peld (Učenici B), Fran Jaklenec (učenici B), Tia Blažević (učenice B), Nikol Severec (mlađe kadetkinje -55 kg) i Mia Fauković (mlađe kadetkinje -40 kg).

Usprkos dobrim nastupima, ovoga puta su na korak do medalje ostali Magdalena Bašić, Antonijo Bašić, Roko Vuksanović, Karla Mandić i Patrik Jednar.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.