Mijo Musić novi zapovjednik DVD-a Galgovo

19. ožujka 2019.
Komentari isključeni
526 Pregleda

Dobrovoljno vatrogasno društvo Galgovo održalo je u subotu svoju 89. godišnju skupštinu na kojoj je imenovan novi zapovjednik društva, Mijo Musić. Skupštini su nazočili brojni gosti iz susjednih vatrogasnih društava, a domaćinima posebno dragi gosti bili su članovi DVD-a iz Vukovara, odnosno Lovasa.

Predsjednik DVD-a Galgovo Krunoslav Makarun pozdravio je sve okupljene, a aktivnim članovima, koji su se dokazali svojim radom, podijeljene su zahvalnice. Posebnu pohvalu za rad sa djecom i odlične rezultate koje su djeca postigla na natjecanjima uzrasta od 6 do 12 godina dobio je Ivan Šeper.

Rad društva pohvalio je zamjenik samoborskog gradonačelnika Željko Stanec, a zahvalnica za uspješnu suradnju dodijeljena je i Mjesnom odboru Galgovo čiji je predsjednik Darko Lisec ovom prigodom predstavio grb i zastavu mjesta te zahvalio svima koji su sudjelovali u ideji i stvaranju tih mjesnih obilježja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.