Druženje u povodu Svjetskog dana socijalnog rada

18. ožujka 2019.
Komentari isključeni
477 Pregleda

Sutra se obilježava Svjetski dan socijalnog rada. Tema ovogodišnje obilježbe je “promicanje važnosti ljudskih odnosa”. S obzirom na to da tema obuhvaća ne samo ljude iz sustava socijale već i sve druge čije je djelovanje isprepleteno sa socijalnim radom, samoborski Centar za socijalnu skrb organizirao je jutros kratko polusatno druženje i zajedničko fotografiranje predstavnika iz različitih samoborskih institucija, sustava, nevladinog sektora, medija i drugih zainteresiranih skupina i pojedinaca.

Povod za ovo okupljanje zapravo su dvije godišnje strukovne nagrade Jakov Kudrić koje će Centru za socijalnu skrb i njegovoj ravnateljici Nataši Koražiji biti uručene sutra na središnjem obilježavanju Svjetskog dana socijalnog rada od 11 sati u Hotelu Sheraton.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.