Ana Lenard spremna za europsko prvenstvo

18. ožujka 2019.
Komentari isključeni
338 Pregleda

Jučer su završile sedmodnevne pripreme seniorske ženske i muške karate selekcije koja će nastupiti na prvenstvu Europe u španjolskoj Guadalajari od 28. do 31. ožujka. Ove godine prvenstvo Europe održava se mjesec dana prije uobičajenog svibanjskog termina s obzirom na to da se u lipnju u Minsku održavaju Europske igre na kojima će biti zastupljen i karate kao jedan od 15 sportova.

Pripreme u Daruvarskim toplicama odrađene su na najvišoj razini, a nakon sedam dana preostaje još “završni glanc” koji će odraditi klupski treneri sa svojim sportašima u matičnim klubovima. U sastavu selekcije nalazi se i najbolja samoborska i županijska sportašica Ana Lenard koja će na prvenstvu Europe zastupati Hrvatsku u kategoriji do 61 kg, ali i kao članica borbene ekipe.

Hrvatska selekcija na ovo prvenstvo Europe odlazi s neskrivenim ambicijama za osvajanjem nekoliko medalja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.