“Volim prirodu” u samoborskoj knjižnici

15. ožujka 2019.
Komentari isključeni
268 Pregleda

Pod nazivom “Volim prirodu” u samoborskoj knjižnici sljedeći će se tjedan održati bogat program događanja u kojemu će se pričati o prirodi, njezinoj zaštiti, aktivnostima kojima se možemo baviti u prirodi, sadnji bilja i još punočemu.

U ponedjeljak, 18. ožujka, u 10 sati Brdsko-biciklistički klub Šišmiš i njegovi najbolji biciklisti govorit će o sigurnosti vožnje i biciklističkim rutama po Samoboru.

U utorak, 19. ožujkau 10 sati Udruga Breganja imat će ispred Knjižnice prezentaciju sportova, speleologije, planinarenja, alpinizma i penjanja na umjetnoj stijeni.

U srijedu, 20. ožujka u 10 sati Javna ustanova Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje priredit će prezentaciju programa Eko kamp “Čuvam svoje gorje”.

U četvrtak, 21. ožujka u 10 sati Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije održat će predavanje naziva “Zaštićena područja – zašto su posebna i kako se ponašati u njima”, a predavač će biti stručni savjetnik u Ustanovi Boris Gerenčević.

U petak, 22. ožujka u 10 sati bit će priređena promocija Nacionalnog parka Sjeverni Velebit i posjetiteljskog centra Kuća Velebita uz edukativno predavanje i radionicu, dok će se u 12 sati Samoborski vrt i Iva Miljanić održati vrtlarsku radionicu o tome kako saditi biljke i kako se brinuti o njima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.