Uz prigodno nagrađivanje proslavljena 24. obljetnica Obrtničke komore Zagreb

15. ožujka 2019.
Komentari isključeni
324 Pregleda

U prigodi 24. obljetnice Obrtničke komore Zagreb i ove su godine istaknutim obrtnicima, pojedincima i institucijama s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije, dodijeljene nagrade i priznanja, a među njima su i Samoboraci. Za izniman doprinos razvoju institucija obrtničkog komorskog sustava te suradnju s institucijama lokalne i regionalne samouprave, kao i promidžbu obrtništva, Zlatnu plaketu primio je uz ostale, Miljenko Trkeš iz Udruženja obrtnika Samobor. Srebrnu diplomu, za doprinos razvoju komorskog sustava i promociju obrtništva dobio je samoborski obrtnik Boris Kralj. Na prijedlog Upravnog odbora Udruženja obrtnika Samobor nagrada je dodijeljena i gradonačelniku Svete Nedelje Dariu Zurovcu.

Priznanja su im uručena na svečanoj sjednici u velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika gdje je sve obrtnike i skupštinske goste pozdravio predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić koji im je i uručivao nagrade.

Nakon dodjele priznanja potpisana je Povelja prijateljstva s dugogodišnjim poslovnim partnerom – Obrtnom zbornicom Krško. Potpisali su je predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić i predsjednik Območne obrtne podjetniške zbornice Krško Dušan Arh.

(izvor: Udruženje obrtnika Samobor; foto: Obrtnička komora Zagreb)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.