Rezultatski kroki samoborske sportske scene

13. ožujka 2019.
Komentari isključeni
795 Pregleda

Zahuktavaju se proljetna natjecanja, ponajprije nogometna, pa je i Športofon bio u znaku pregleda svih aktualnih rezultata samoborskih sportaša ostvarenih tijekom proteklog vikenda.

No, emisiju smo ipak započeli osvrtom na sjajan uspjeh juniora GNK Dinamo koji su se pobjedom nad slavnim Liverpoolom plasirali u četvrtfinale juniorske Lige prvaka.

Rezultatski pregled nastavili smo rukometom i to muškim premijerligaškim gdje RK Rudar iz Ruda natjecanje nastavlja u Ligi za ostanak te ženskim gdje rukometašice Samobora nižu pobjede.

Ponovno smo se potom prebacili na nogomet i prvenstvena nadmetanja u Četvrtoj hrvatskoj ligi – središte Zagreb, Jedinstvenoj županijskoj i Prvoj županijskoj ligi – zapad, a emisiju završili analizom nastupa košarkaša Samobora u Drugoj ligi centar te mladih karatašica Osnovne škole Milana Langa iz Bregane koje su postale prvakinje Hrvatske u školskom sportu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.