Zemljište za dječje igralište, šetnicu i gradske vrtove

7. ožujka 2019.
Komentari isključeni
761 Pregleda

Potpisivanjem ugovora o korištenju 30 tisuća četvornih metara zemljišta u Kalinovici, u vlasništvu tvrtke Genera, koja je dio grupacije Dechra, Genera ga je ustupila Gradu Svetoj Nedelji na vremenski rok od 10 godina. Na tom zemljištu Grad će izgraditi više sadržaja različite društvene namjene koje su medijima prezentirani u svetonedeljskoj gradskoj vijećnici gdje su ugovor danas potpisali gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i član uprave Genere Marko Fresl.

-Ovim projektom osigurat ćemo uvjete za igru na otvorenom u Kalinovici i tako razveseliti naše mališane i roditelje – rekao je Dario Zurovec i dodao: Drago da smo naišli na razumijevanje tvrtke Genere za ovaj projekt, pa ćemo do kraja godine poduzeti sve potrebne pripremne radnje, a potpuni završetak radova na izvedbi dječjeg igrališta, šetnice i gradskih vrtova predviđen je za sljedeću godinu – istaknuo je gradonačelnik Zurovec.

Suradnju s Gradom pohvalili sui i član uprave Genere Marko Fresl te suradnici Edo Arh i Zdenko Širanović, naglasivši kako se nadaju da će se ovakva iznimno dobra suradnja nastaviti i u budućim razdobljima koja su pred nama.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.