Uspješan vikend Bridž kluba Samobor

4. ožujka 2019.
Komentari isključeni
470 Pregleda

Pod geslom „Denite maske, bute lepši!“ održan je u nedjelju, 3. ožujka, tradicionalni Fašnički bridž turnir u organizaciji Športskog bridž kluba Samobor, u sjedištu kluba, u Restoranu „Samoborska oštarija“ u Samoboru.

U konkurenciji osamnaest parova, pobijedio je par Jurica Maričić – Milko Pravdić iz Zagreba, drugi je domaći par Dubravka Penić – Darko Juzbašić, a trći su opet gosti iz zagreba, Tihana Bekljačić – Albert Bule.

A zadovoljni su bili i oni koji nisu toliko vremena posvetili pripremama, koliko maskiranju, jer su najbolje maskirani nagrađeni posebnim nagradama. Da su vični maskiranju, pokazali su Samoborci. Najbolja pojedinačna maska bio je „hipi“ Nenad Trumbić, a najbolje maskirani par, bile su „snježne kraljice“ Vesna Kartelo i Sanja Zaradić. Najuspješnijeim bridžistima, kao i najbolje maskiranima, čestitao je i uručio im pehare predsjednik kluba, Ivo Gluščić. Naravno, druženje je nastavljeno uz pjesmu i ukusnu zakusku.

Dan ranije, u subotu 2. ožujka, čak je 11 bridžistica Samoborskog bridž kluba sudjelovalo na Ženskom parskom prvenstvu Hrvatske u Domu sportova u Zagrebu. Najbolji rezultat postigle su Ksenija Noršić i Dubravka Penić, koje su bile petoplasirane, a odmah iza njih, na 6. je mjestu bio i izvrstan par Sanja Zaradić – Vesna Kartelo. Ostale samoborske bridistice plasirale su se do 17. mjesta, od 20 parova koji su se natjecali.

Športski bridž klub Samobor organizira redovite turnire utorkom i petkom u 18,30 u restoranu Samoborska oštarija i poziva sve zainteresirane da im se pridruže. Sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr

DK

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.