TBF raspjevao i rasplesao fačnički puk!

2. ožujka 2019.
Komentari isključeni
1.229 Pregleda

Popodnevni i večernji dio programa 193. Samoborskog fašnika obilježila je glazba i gostujuće skupine. Svojim zanimljivim nastupima i maskama okupljene su zaokupili No.1 iz Pule, Karnevalska udruga Monade iz Brača, Udruga Lumber klub iz Opatije, Udruga Sjaj iz Siska, maskirani Makarani te Župski Gospari Gusari iz Župe Dubrovačke.

U glazbenom dijelu svoje su hitove izveli Songkillers, na pozornici ih je naslijedio Kreativni nered, da bi vrhunac večeri bio nastup TBF-a uz njihove nezaboravne uspješnice. Odlični kao uvijek dečki iz TBF-a rasplesali su i raspjevali fašnički puk i činilo se da nikada nećemo doma.

Fašnički program nastavlja se u istom ritmu i u nedjelju. Na Dječjem fašniku od 10 i 30 predstavljaju se grupe iz samoborskih osnovnih škola, u 13 sati na pozornici se mogu predstaviti obiteljske maske, a slijedi potom Cirkokolaž dječji kabare te nastup Trilikuma. Popodne od 15 sati kreću uvijek originalni mjesni odbori, od 17 sati na pozornicu dolaze gosti večeri – Slavonske lole, a nakon njihovog nastupa oko 19 sati još se mogu predstaviti pojedinačne i grupne maske koje žele uhvatiti mogućnost osvajanja vrijednih nagrada u finalu izbora u utorak, kada će se vidjeti tko je to dobio posel, a tko otkaz na fašničkoj baušteli.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.