Još jedna vesela i maštovita dječja fašnička subota

2. ožujka 2019.
Komentari isključeni
825 Pregleda

Fašnička subota bila je vesela, raspjevana, rasplesana, puna dječjeg smijeha, malih maštovitih maškara, sve uz dječju Srakicu, klauna Ludeka i čarobnu samoborsku Cirkulturu.

Gostujuće skupine bile su glavni gospodari fašničke pozornice na kojoj su se predstavili dječji vrtići Tintilinić iz Karlovca, Smokvica iz Pojatnog i Osmijeh iz Bjelovara, dječji zborovi Medenjaci i Kikići, Teen zbor Genijalci i Plesni klub Point.

Sve okupljene, maskirane i demaskirane, zabavljali su i žongleri i drugi cirkuski akrobati, radionice za stolare, malere, tesare, rezače i krojače radile su punom parom pod Plavim borom i SURLOM na Trgu Srakinih mališana gdje je bila otvorena i sportska bauštela Športića.

Klaun Ludek i Srakica potrudili su se predstaviti i nove obiteljske maske koje konkuriraju za završne nagrade zadnje dana Fašnika. O Srakotrku smo već sve rekli u posebnoj objavi, a današnji dječji program zaključila je teen zvijezda Endi.

Snimili:
Edin Tuzlak
Anja Franić Modrić
Edi Kirschenheuter

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.