Svetonedeljski fašnik – u subotu, 2. ožujka!

27. veljače 2019.
Komentari isključeni
454 Pregleda

Ovogodišnji “Svetonedeljski fašnik” održat će se u subotu, 2. ožujka na glavnom gradskom trgu pod velikim šatorom. Kao i svake godine, početak fašnika s najviše nestrpljenja očekuju najmlađi koji pripremaju atraktivne i kreativne maske i koreografije za nastup na glavnoj pozornici s početkom u 11 sati. Program će voditi Minea, a nastupit će maskirane skupine dječjih vrtića Slavuj, Linigra, Osmijeh te osnovne škole Sveta Nedelja i Vladimira Deščaka. Bit će tu i Svetonedeljske mažoretkinje, Udruga BALANS CODE, Dora FIT TIME te dječji zborovi Strmečki mališani i Pikići. Na kraju programa za sve okupljene bit će izvedena dječja predstava “Fašnička zbrka”. Za maskirane skupine osigurane su besplatne krafne i sokovi.

Dobre zabave na Svetonedeljskom fašniku neće nedostajati ni za one malo starije. Svi dobronamjerni posjetitelji pozvani su da naoružani veseljem dođu na svetonedeljski Trg Ante Starčevića i u 19 sati zaplešu pod maskama uz DJ-a, besplatno kuhano vino te koncert Zlatka Pejakovića.

Organizatori i pokrovitelji fašnika u Svetoj Nedelji su Turistička zajednica grada, gradska uprava Grada Svete Nedelje, tvrtka Svenkom, McDonald’s i Radio Samobor.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.