Novo uredovno vrijeme svetonedeljske gradske uprave

27. veljače 2019.
Komentari isključeni
430 Pregleda

Gradska uprava Svete Nedelje od ponedjeljka uvodi novo radno vrijeme. Tako će uredi gradskih službi ponedjeljkom raditi od 9 do 18 sati i 30 minuta, od utorka do četvrtka službe će raditi kao i dosad, od 7.30 do 15.30, a petkom od 7.30 do 14 sati.

Otvorena vrata gradonačelnika ostaju u istom terminu – ponedjeljak od 13 do 16 sati i 30 minuta – uz prethodnu najavu dolaska.

-Posljednjih godinu i pol dana osluškivali smo potrebe naših građana i uvidjeli kako postoji potreba za promjenom radnog vremena u smislu dostupnosti gradskih službi jer smo svjesni da većina zaposlenih građana radi u okviru istog radnog vremena. Kako bi se prilagodili potrebama naših građana i svih zainteresiranih stranaka, svaki ponedjeljak ćemo raditi duže. Vjerujemo kako ćemo ovom odlukom znatno pridonijeti dostupnosti i otvorenosti prema našim sugrađanima – istaknuo je gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.