Dječji fašnik donosi pregršt maski i zabave!

23. veljače 2019.
Komentari isključeni
589 Pregleda

Program 193. Samoborskog fašnika danas u prijepodnevnim satima bit će u znaku dječjih maski. Od 10.30 na Trgu fašničkih velikana predstavljaju se maskirane skupine dječjih vrtića i škola iz Zagreba i okolice te ostalih gradova, uz prigodni glazbeni program.

Na posebno ukrašenom Trgu srakinih mališana od 11 do 17 sati održavaju se majstorski tečajevi u Fašničkom učilištu, tu je i Kondicijski poligon od 12 do 16 sati pod nazivom Šport za bauštelu. U pauzama od učenja i sporta tu su i razne predstave, ulični zabavljači, bubnjari, pjevači, pantomimičari, veliki luna park i ostala fašnička uživancija. Na klizalištu, pak, od 14 do 16 sati održat će se Fašnički klizački triatlon – sportske igre za cijelu obitelj.

Na glavnoj pozornici u poslijepodnevnim sati nastupaju plesači Plesnog kluba Balans te grupe King size i Krivi smjer, a od 18 sati predstavljaju se maskirane skupine iz Zagreba, Međimurja, Primorja i Dalmacije te susjedne Slovenije.

Glavna glazbena atrakcija današnje večeri bit će nastup Nene Belena i Fiumensa.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.