Počinje 193. Samoborski fašnik!

22. veljače 2019.
Komentari isključeni
665 Pregleda

Konačno je došao taj dan! Počinje 193. Samoborski fašnik!

“Posel se od danas deli na fašničkoj baušteli” – poručuju Princ, Sraka, Sudec i Fiškal te spremno čekaju 19 sati kada će na Trgu fašničkih velikana preuzeti ključeve grada i proglasiti Slobodnu fašničku republiku!

Svečani program inauguracije nove gradske uprave proteći će večeras uz prve maskirane skupine iz samoborskih srednjih škola te glazbeni show Mladena Grdovića koji će zapjevati oko 20 sati!

“Denite maske, da bute lepši!“ i prepustite se čarima Slobodne fašničke republike koja sve do 5. ožujka pruža pregršt zabave za male i velike maškare!

Svi fašnički programi u sljedeća dva tjedna bit će besplatni, radno vrijeme ugostitelja je produljeno, a više informacija o 193. Samoborskom fašniku može se naći na službenoj web stranici www.fasnik.com te fašničkim društvenim mrežama.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.