STK Samobor prvi na ekipnom gradskom prvenstvu

21. veljače 2019.
Komentari isključeni
1.397 Pregleda

Završeno je 9. ekipno prvenstvo Samobora u stolnom tenisu. Prvo mjesto osvojila je ekipa Stolnoteniskog kluba Samobor u sastavu Lucija Krnić, Ana Znika, Neva Gojković, Tomislav Glad, Ivan Knežević i Krunoslav Znika, koji su bili bolji za dva seta od drugoplasirane ekipe Hostel Samobor za koju su igrali Natko Gaberc, Tomislav Medved, Dražen Librić, Petar Znika i Branko Curman. Treće mjesto zauzela je ekipa Samo treba delati za koju su nastupili Renato Kos, Željko Stopić, Joachim Dieter Balden, Krešimir Mihaljević, Slobodan Pantelić, Marko Eskulić, Nikola Domijan i Vid Noršić.

Četvrta je bila ekipa HVIDRE Samobor, peta Pivnica Razum, šesti STK Samobor 2, sedma Bonaca, osma Synergia Tigrovi, devete Škalac instalacije i deseta ekipa Župe Krista Kralja koja je osvojila Trofej fair play.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.