Samoborski HDZ obilježio 29 godina od osnutka

20. veljače 2019.
Komentari isključeni
753 Pregleda

Predsjedništvo gradske organizacije HDZ- a Samobor, zajedno s predstavnicima mladeži, žena i branitelja, danas je položilo vijenac i zapalilo svijeće u Parku Domovinske zahvalnosti, te na šetnici koja nosi  ime prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, čime su obilježili 29 godina od osnutka stranke u Samoboru.

Poslijepodne će biti održana i sjednica Gradskog odbora u proširenom sastavu čime stranka, uz obilježavanje obljetnice,  kreće i s pripremama za predstojeće EU izbore.

U kratkom obraćanju prilikom današnjeg polaganja vijenca predsjednik samoborskog HDZ-a Vladimir Skendrović  je podsjetio na dane početka stvaranja, kako stranke tako i samostalne Hrvatske. Ujedno je pozvao na odgovornost i pojačane aktivnosti kako bi HDZ Samobor dostojno prezentirao programe i politike stranke, a koji za konačni cilj imaju bolji život svih u Samoboru i cijeloj Hrvatskoj.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.