12. Tjedan psihologije obilježava se i u Samoboru

19. veljače 2019.
Komentari isključeni
366 Pregleda

Hrvatsko psihološko društvo i Hrvatska psihološka komora u ovom tjednu organiziraju 12. Tjedan psihologije koji će biti obilježen i u našem gradu.

U sriejdu, 20. veljače radionice će u POP UP kinu održati dječja i sportska psihologinja, Vesna Hude. Tema je unapređenje komunikacije sudionika u sportu. Radionica za trenere počinje u 18 sati, za sportaše u 19.15, a u 20 sati i 15 minuta počet će radionica za roditelje sportaša, kao i sve zainteresirane građane. Tema te radionice je “Sport kao poligon za odgoj djece i mladih”. Ulaz je slobodan.

Nova stručna predavanja u okviru programa 12. tjedna psihologije na programu su u četvrtak, 21. veljače, a u Bunkeru ih organiziraju Centar za socijalnu skrb Samobor, Sekcije za psihologiju obitelji, braka i partnerstva te Pučko otvoreno učilište Samobor. S početkom u 8 sati i 30 minuta stručno predavanje na temu “Suvremene konceptualizacije dobrog roditeljstva i programa podrške roditeljstvu” održat će doktorica znanosti Nina Pećnik iz Studijskog centra socijalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu, a potom će o “Privrženosti i visoko konfliktim razvodima” govoriti magistrica psihologije Ella Selak Bagarić iz Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba. Predavanja su namijenjena psiholozima, studentima psihologije, socijalnim radnicima i srodnim strukama.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.