Nove medalje za JK Samobor

18. veljače 2019.
Komentari isključeni
345 Pregleda

U Podsusedu na seniorskom prvenstvu Hrvatske u judu na kojem se natjecalo 158 seniora iz 33 kluba uspješni su bili i članovi Judo kluba Samobor.

MATEA SVEČNJAK -48 kg u prvoj borbi pobjedila je iponom. Zatim u drugoj borbi puno teže od očekivanog pobjeđuje na wazari . U borbi za prvo mjesto gubi od Puljiz na zahvat držanja i na kraju osvaja sjajno 2.mjesto.

PETRA PANDŽA-57 kg je u prvom kolu bacila svoju protivnicu na 2 wazarija i ulazi u polufinale. Tamo gubi dosta neoprezno na ipon i odlazi u borbu za broncu. Petra odlično otvara borbu,prelazi u parter i pobjeđuje na ipon zahvatom držanja i osvaja 3.mjesto.

DORA BORTAS -57 kg kg je u prvom kolu pobjedila na wazari i ulazi u polufinale. U polufinalu pobjeđuje svoju protivnicu bacivši je na wazari a zatim gušenjem osigurava finale. U finalu protiv Šikić nažalost nije uspjela pobijediti iako je borba bila jako dobra, gubi na 2 wazarija i osvaja sjajno 2.mjesto.

FILIP GREBLIČKI -66 kg nije imao svoj dan i u prvom kolu pada na 2 wazarija i gubi borbu. Kako njegov protivnik nije prošao dalje Filip ostaje bez prilike za popravak i završava natjecanje.

JOSIP ŠANČIĆ -90 kg je bio slobodan u prvom kolu. U drugom kolu pobjeđuje borbu zahvatom držanja. U četvrtfinalu nažalost gubi na ipon i odlazi u repasaž. Tamo prvo pobjeđuje iponom , a u finalu repasaža gubi na 2 wazarija i završava natjecanje na 7. mjestu.

U ukupnom poretku među seniorkama cure iz JK Samobor su zauzele su sjajno 3.MJESTO!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.