Karate klub Samobor osvojio 6 medalja u Čavlima

18. veljače 2019.
Komentari isključeni
287 Pregleda

U subotu 16.veljače je u sportskoj dvorani Mavrinci u Čavlima održan tradicionalni 7. po redu međunarodni karate turnir „Groničan kup „u organizaciji karate kluba Grobničan.

Karate klub Samobor nastupio je na turniru s četvero natjecatelja koji su osvojili ukupno šest medalja te ostvarili stopostotni učinak.

U konkurenciji kadeta do 63 kg zlatno odličje nakon četiri pobjede zasluženo je osvojio Ivan Terihaj koji je u finalnom meču pobijedio klupskog kolegu Daria Szela. 

Dario mu je uzvratio za ovaj poraz u konkurenciji juniora do 68 kg s obzirom da su i Dario i Ivan nastupili i u ovoj kategoriji. 

Malo manje uspješne su bile i ženske uzdanice pa je tako u konkurenciji juniorki do 59 kg brončano odličje osvojila Magdalena Šuflaj, a u težoj kategoriji juniorki, onoj preko 59 kg, brončano odličje osvojila je i Paula Šogorić. 

U Čavlima je na turniru nastupilo 612 karateka iz 56 klubova Hrvatske, BiH i Slovenije.

Sportašice i sportaše je uspješno vodio trener Dario Svetić.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.