Karlo Lacković i Lucija Ljubej – sportaši Svete Nedelje za 2018. godinu

11. veljače 2019.
Komentari isključeni
648 Pregleda

Karlo Lacković i Lucija Ljubej proglašeni su najboljim sportašima Svete Nedelje za 2018. godinu. Najbolja ženska ekipa su seniorke Ženski malonogometni klub MC Plus, a najboljom muškom ekipom proglašeno je Športsko ribolovno društvo Sloga Orešje. Najboljim sportskim kolektivom proglašen je Auto karting klub Sveta Nedelja, dok je za životno djelo nagrađen Dragutin Stojanović. Svečanost dodjele nagrada održana je u subotu u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka.

Uz nagrade najboljim sportašima, priznanja su dodijeljena i sportskim kolektivima grada Svete Nedelje te zaslužnim sportskim djelatnicima i kolektivima za iznimna sportska ostvarenja, stručni rad i za osobite zasluge pojedincima i kolektivima koji su pridonijeli sportskom ugledu Svete Nedelje za 2018. godinu.

U svom uvodnom govoru, predsjednik Sportske zajednice Zoran Žitković, podsjetio je da je ovo 23. godina kako Grad Sveta Nedelja dodjeljuje nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima i sportskim kolektivima sa svoga područja. Uz čestitke svim nominiranim sportašima u svoje ime i ime Nadzornog i Izvršnog odbora Sportske zajednice, zahvalio je i svim sportskim djelatnicima, roditeljima, bakama i djedovima.

Zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić pozdravio je sve prisutne te čestitao sportašima na iznimnom trudu i radu, ali i roditeljima koji nesebično podržavaju svoju djecu.

Svim nominiranim i nagrađenim sportašima čestitao je i gradonačelnik Dario Zurovec, kao i svima onima koji su uključeni u sport i doprinose razvoju sporta u Svetoj Nedelji.

(Izvor: Grad Sveta Nedelja)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.