Traži se kradljivac stvari iz automobila

6. veljače 2019.
Komentari isključeni
1.037 Pregleda

U petak, 15. lipnja 2018. godine u vremenu od 15.45 do 17.50 sati nepoznati počinitelj je s namjerom protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari došao do parkirališnog prostora ispred trgovačkog centra u Sesvetama, Savska cesta, odnosno do otključanog osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, otvorio vrata te iz unutrašnjosti otuđio torbice i druge predmete, počinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Policija pretpostavlja da se na ovim fotografijama nalazi muškarac koji je počinitelj kaznenog djela, pa građane moli da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Građani mogu informacije dostaviti i putem e-mail adrese [email protected] . Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.