Najnovije

Samobor je lepi varoš – Hrastina

6. veljače 2019.
Komentari isključeni
1.114 Pregleda

Budući da se bliže fašničke spelancije, neminovni dio mjesnodoborske priče u emisiji Samobor je lepi varoš i ovaj se put odnosio na tu temu. Ipak, započeli smo razgovorom s predsjednikom Vijeća Mjesnog odbora Ivicom Vlahovićem o drugim aktualnim komunalnim i društvenim pitanjima u Hrastini.

Potom se na naš razgovor (iz radijske arhive) nadovezao Stjepan Repinec koji je pomno istražio povijest svog mjesta i o tome objavio knjigu.

Nakon toga nam je članica Vijeća Mjesnog odbora Hrastina, Ivona Telišman, objasnila kako su osmišljeni ovogodišnji fašnički nastupi Hrastinaca u povorci mjesnih odbora, a na nju se nadovezao i Ivica Telišman, jedan od onih koji predvodi skupinu svojih sumještana koji već uvelike rade na alegorijskim kolima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.