Samoborski obrtnici na Sajmu vjenčanja

5. veljače 2019.
Komentari isključeni
643 Pregleda

Nakon organizacije zajedničkih obrtničkih nastupa na Adventskom sajmu u Zagrebu, Udruženje obrtnika Samobor organiziralo je još jedan nastup samoborskih obrtnika u metropoli, ovaj put na Sajmu vjenčanja koji se održavao u Areni Zagreb od 1. do 3. veljače. Arena Zagreb bila je domaćin jednog od najvećeg sajmova vjenčanja u regiji, 21. po redu, koji je okupio više od 200 izlagača iz vjenčane industrije – salone vjenčanica i dizajnere, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere, organizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti.

Među mnoštvom izlagača svoja mjesta su pronašli i samoborski obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Samobor – Cvjećarnica Orhideja iz Samobora, Cvjetni atelje Markoci iz Rakovog Potoka i N’D’ Core dekoracije sa stilom iz Svete Nedelje. Naši vrijedni predstavnici na sajmu su pokazali umijeće cvjećarstva i svojim prekrasno dekoriranim štandovima privlačili mnoge posjetitelje. Cvjetne kreacije posebnost su svakog vjenčanja, lijepo dekorirane vjenčane sale uvijek podižu atmosferu vjenčanog slavlja, a naši obrtnici, sa svojim znanjem i umijećem dekoriranja, pokazali su kako mogu ispuniti sve želje budućih mladenaca.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.