Rukometne priče i trail trkači

23. siječnja 2019.
Komentari isključeni
371 Pregleda

S obzirom na Svjetsko rukometno prvenstvo na kojemu nastupa i naša hrvatska reprezentacija, u većem dijelu emisije odlučili smo se za rukometne priče, pa smo sa sportskim direktorom Rukometnog kluba Rudar iz Ruda Darijom Gaćom prokomentirali aktualne nastupe naših rukometnih “kauboja” i saznali sve novosti iz stožera Rudara uoči nastavka prvenstvene sezone u Premijer ligi.

Budući da se kraju bliži i ovogodišnja Zimska trail liga u organizaciji Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor, logičan odabir sugovornika za emisiju o tom atraktivnom natjecanju bila je glasnogovornica, ali i trkačica Kluba, Petra Aralica.

Osvrnuli smo se i na 22. sjednicu Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora i posebno zanimljivu točka dnevnog reda, a to su mjere za unapređenje statusa sporta u Hrvatskoj.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.