Najnovije
Sedam odličja za Sakure (20. svibnja 2019. 10:01)
Organizirali i pobjeđivali (20. svibnja 2019. 09:58)
Isključenja struje 21. i 22. svibnja (20. svibnja 2019. 09:22)
Voda koja još nije za piće (20. svibnja 2019. 09:14)
Poticaj za brendiranje Livadića (18. svibnja 2019. 17:15)
Samobor volontira (18. svibnja 2019. 16:57)
Vatru pravilno gasi te sebe i druge spasi (18. svibnja 2019. 16:44)

Volonterskom centru “Kad bi svi…” Kauflandova donacija od 5 tisuća kuna

22. siječnja 2019.
Komentari isključeni
243 Pregleda

Volonterskom centru “Kad bi svi…”, kao pobjedniku božićnog projekta “Djela, ne riječi, zajednicu usreći!”, u organizaciji trgovačkog centra Kaufland pripala je donacijska nagrada u iznosu od 5 tisuća kuna. Simboličan ček predsjednici Volonterskog centra Vesni Jelinčić danas je ispred Bunkera, gdje jednim dijelom ova udruga i djeluje, uručila zamjenica voditelja samoborske poslovnice Kauflanda Sanja Prica.

Od samoborskih udruga, koje su za nagradu nominirali zaposlenici Kauflanda, kupci ovog trgovačkog centra najviše su prepoznali rad Volonterskog centra “Kad bi svi…” te tako odlučili da im Kaufland Hrvatska donira 5 tisuća kuna.-Vjerujem da će ova donacija pripomoći udruzi “Kad bi svi…” u nastavku rada na postojećim ili pokretanju nekog novog projekta – rekla je Sanja Prica.

Vesna Jelinčić je dodala da ne bi bilo nezasluženo ni da je donacija pripala bilo kojoj drugoj udruzi, dodajući da je presretna što je njihova udruga, nakon puno truda i rada na humanitarnom planu, doživjela nešto lijepo i od drugih. -Djelujemo 5 godina i baš se simbolično poklopilo da je iznos donacije koji nam je pripao 5 tisuća kuna – rekla je Vesna Jelinčić. Podsjetila je da Volonterski centar puno radi na promicanju volontiranja u društvu, ali je s novcima uvijek u škripcu i često se mora odreći nekih svojih dobrih ideja jer sve košta. -Trudimo se sve učiniti besplatnim, volonterskim, ali je dio troškova neizbježan – kaže Vesna Jelinčić i naglašava da će im ova donacija pripomoći u pokretanju projekta koji je u nastajanju i trebao bi zaživjeti oko manifestacije “Hrvatska volontira”.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.