Mario Vavro uspješan u Nimesu, a ostali samoborski streličari u Čakovcu

21. siječnja 2019.
Komentari isključeni
706 Pregleda

Ovaj vikend samoborski streličari bili su raspoređeni na dva turnira. Mario Vavro pucao je na jednom od najprestižnijih turnira – Nîmes Archery Indoor Tournament.

Nakon odličnih 591 krugova u kvalifikacijama, Mario je u šesnaestini finala puknuo gotovo savršen rezultat, 149 krugova. Nažalost, niti rezultat od 149 krugova niti desetka u shoot-offu nisu mu bili dovoljni za ulazak u osminu finala te je na kraju zauzeo 17. mjesto.

Dok je Mario pucao u Nimesu, petero Samoboraca natjecalo se u Čakovcu.
Svoj prvi nastup imao je Luka Popović, najmlađi član SK Samobora. Luki je ovo bio prvi nastup, ali medalja nije izostala, osvojio je treće mjesto u kategoriji standardnog luka za dječake do 12 godina. Patricija Belak osvojila je zlato u kategoriji standarnog luka za djevojčice do 14 godina. U klasi složenog luka, u kadetskoj kategoriji Talia Valentak osvojila je prvo mjesto u ženskoj, a Vigo Mikola treće mjesto u muškoj kategoriji. Bruno Noršić osvojio je sedmo mjesto u seniorskoj kategoriji u klasi zakrivljenog luka.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.